top of page

Tule hellimään hermostoasi, rentoutumaan...nukahtamaan... ja voimaan paremmin!

Vagus Balancing on uusi, monella tasolla vaikuttava hoitometodi, joka keskittyy parasympaattisen hermoston tasapainottamiseen, ja sitä kautta purkamaan pitkittynyttä stressiä, univaikeuksia, väsymystä, uupumusta, masennusta, tai ahdistusta. Se on kokonaisvaltaisesti ihanan syvärentouttava kokemus ja silti tehokas hoitamaan kroonistuneita kehon ja mielen ongelmia.

Olen suunnitellut hoitokokonaisuuden 20 vuoden kokemuksella, yhdistäen oppimiani tekniikoita sekä käyttäen omaa, vahvaa intuitiota ja kokemusta.

HOIDON KULKU

Saat levätä lämmitetyllä hoitopedillä, jalkojesi alla on tukeva tyyny, silmiesi päällä painotyyny, ja olet kiedottu pehmeään peittoon. Saat maata koko hoidon ajan selälläsi jolloin rentoutuminen pääsee paremmin syvenemään.

Hoitoon kuuluu heijausta, painelua, lempeää aromaterapeuttista öljyhierontaa niskan ja pään alueelle, vatsalle, ja jalkaterille käyttäen vagushermo-reflexologiaa. Mukana lämpimät basalttikivet.

Lopuksi saat levätä rauhassa huoneessa.

VAGUS-HERMO (Kiertäjähermo)

Vagus-hermolla on tärkeä tehtävä hyvinvoinnissamme. Se säätelee kaikkia autonomisen eli parasympaattisen hermojärjestelmän toimintoja kuten:

-hengittäminen -puhuminen -nieleminen -sydämensyke -kuulo -verenpaine -makuaisti -verenkierto -ruoansulatus -suoliston toiminta

-immuunipuolustus -virtsarakon toiminta -hedelmällisyys

Fyysisten järjestelmien lisäksi hyvinvoiva Vagus-hermo avaa väylän luovuuteen ja tasapainoon, kun taas heikentyessään se aktivoi primaarisen aivojen osan, joka linkittää meidät pelkoon ja 'pakene-taistele' tilaan.

MIKÄ VOI HEIKENTÄÄ VAGUS-HERMON TOIMINTAA?

-stressi -ahdistuneisuus -huonot elämäntavat -tupakointi -alkoholi -liiallinen työntekeminen

Vähäinen: -liikunta -terveellinen ruokavalio -uni

Vagushermon toimimattomuus voi johtaa sairauksiin kuten: -masentuneisuus -ahdistuneisuus -ylipaino -sydän -ja verisuonitaudit -Kohonnut verenpaine -krooniset tulehdukset -munuaisten vajaatoiminta -hedelmättömyys

MIKÄ ON LUONNOLLINEN TAPA HOITAA AUTONOMISTA HERMOSTOA?

Voimme hoitaa hermostoamme hieronnalla, syvällä hengityksellä, pranayama-hebgitysharjoituksilla, ja lempeällä joogalla. Puhdas, terveellinen ruokavalio ja kävelyt metsässä tukevat eheytymistä. Myös kylmäaltistuminen kuten kylmät suihkut tai avantouinti buuttaavat luonnollisesti hermojärjestelmän ja olo on kuin uudesti syntynyt!

Olet lämpimästi tervetullut turvalliseen ja hellään hoivaan, aloitetaan matkasi kohti toipumista yhdessä!

bottom of page