top of page

MAORI HEALING

Romiromi

60min 82€ / 90min 102€

Maori Healing eli Romiromi on perinteinen Uuden-Seelannin Maorien hoitomuoto,joka tasapainottaa mielen, kehon, henkisen ja emotionaalisen itsemme, ja palauttaa meidät

oman potentiaalimme äärelle.

Romiromilla on pitkät perinteet Tyynenmeren kansojen käsitykseen ihmisestä ja elämästä, terveydestä ja henkisestä hyvinvoinnista. Hoitoa ovat käyttäneet vain tietyt Maori-parantajat oman heimonsa kesken, mutta vihdoin se on auennut koko maailmalle.


Fyysisellä tasolla Romiromi on yhdistelmä 'Haematapisteiden' (traumapisteiden) käsittelyä, kehon linjauksien korjaamista, kevyttä manipulaatiota, sekä syväkudoshierontaa. Syvällä olevat tukokset avautuvat ja antavat keholle tilaa vapautua ja parantua.

Keskushermoston hoitaminen virkistää ja herättää sisäelimet vahvistamaan niiden luontaisia toimintoja. Karakia (perinteiset Tyynenmeren rukoukset) ja hoitajan varma läsnäolo ovat mukana matkallasi Wairuan (henkisen itsen) yhteyteen. Soluissa piilevät, jopa sukupolvien takaa ulottuvat muistijäljet vapautuvat, ja antavat meille mahdollisuuden aueta ja kukoistaa.

 

Romiromi palauttaa sinut takaisin kehoon, ja antaa mahdollisuuden käsitellä piilossakin olevia vaivoja hyvin konkreettisesti, hengityksen avulla. Hoito toteutetaan turvallisesti, sinun omista lähtökohdista.

"Maori Healing eli Romiromi hoitomuodossa kaikki on yllätyksellistä ja räjähtävää. Kehosi on ohjaimissa, mieli istuu takapenkillä. Tunnetilojen myrskyt ja tyvet tasapainottivat lopulta kehon. Hoito oli minulle kuin detox: puhdistava, virkistävä ja voimaannuttava. Kiitos Aino turvallisesta tilasta ja tuesta." - Timo Devatman

bottom of page