top of page

Hieronta ja akupunktio

 

Tämä suosituin hoitomuto Bodhissa, eikä syyttä. Se on hoitokombo jossa yhdistyvät:

 

-Hieronta. Se voi olla Balilaistyylistä, rentouttavaa hierontaa lämpimien hoitokivien kera, tai sitten tehokkaampaa deep tissue-hierontaa kuivakuppauksen kera. Hieronta räätälöidään aina yksilöllisesti.

 

 -Akupunktio. Akupunktiota voidaan käyttää anti-stress hoitona ja sillä voidaan hoitaa myös monia akuutteja tai kroonistuneita oireita mm. erilaiset kivut ja säryt, migreeni, kuukautisongelmat, ruoansulatusvaivat, unettomuus.

 

Hoidon aluksi tehdään haastattelu ja sen pohjalta juuri sinulle mietitty hoitokokonaisuus.

Hoitava hieronta tuntuu ihanalta ja mikä parasta, se on tehokasta!

Akupunktio 

Opiskelen kolmatta vuotta Kiinalaisen lääketieteen Akatemiassa ja tarjoan akupunktiohoidot oppilashintaan .

Voit saada apua monenlaisiin kehon ja mielen oireisiin. 

 

Bali Calm

Tänä on todellinen antistress - elämyshoito, joka lievittää kipuja ja rauhoittaa parasympaattista hermostoa.

Lämpimällä aromaterapeuttisella öljyllä ja hoitokivillä tehty selän hieronta avaa syviäkin lihasjumeja ihanan lempeästi.

Jalkojen refleksologinen hieronta maadoittaa ja hoitaa kokonaisvaltaisesti fyysisiä ja tunne-elämän tasoja. Lämpimät hoitokivet tuntuvat nautinnolliselta tehostaen jalkojen pisteiden hoitoa.

Pitkä niska-hartia-päähieronta avaa jännityksiä ja mielikin rauhoittuu. Kasvot ja korvat saavat myös autuaallisen hieronnan.

Lopuksi tehtävä energiahoito tasoittaa, rauhoittaa ja maadoittaa. 

Äitiyshieronta

Olen kehitellyt raskausajan hieronnan joka auttaa valmistautumaan synnytykseen, tasapainottaa hormonitoimintaa, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, sekä rentouttaa kehoa ja mieltä, moni saakin paljon apua esimerkiksi unettomuuteen. Se vaikuttaa hermostoon rauhoittavasti joka vaikuttaa myös sikiön hyvinvointiin.

 

Hoito on turvallista tehdä raskauden alusta loppuun asti. Raskauden loppumetreillä voidaan tehostaa synnytyksen alkamista akupunktion avulla.

Tule voimaan hyvin ja nauttimaan!

bottom of page