top of page

BALILAISET HOIDOT

Balilainen Hieronta

60min 87€ / 90min 117€

Täydellisen rentouttava balilainen hieronta on saanut vaikutteita eri kulttuureista. Siinä yhdistyy klassinen hieronta, ayurvedinen hieronta, shiatsu ja reflexologia.

Koko keho hierotaan laadukkailla Young Living - eteerisillä öljyillä. Öljy valitaan sinulle juuri sen hetkisen tarpeesi mukaan.

 Hoitoon voidaan yhdistää myös akupunktiota jolla voidaan tasapainottaa kehon toimintoja.

"Antauduin täydelliseen rentouteen ja nautintoon balilaisessa hieronnassa. Aino-Kaisan kosketus on samanaikaisesti sensuaalista, sydämellistä ja voimakasta. Joillakin vain on taikaa käsissään. Suosittelen lämpimästi tätä kaunista ja kohottavaa hoitoa

jos haluat lisätä omaa hehkuasi." -Kirsti Kuosmanen

Balilainen hieronta & kasvokuppaus

90min 117€

Hoitokokonaisuuteen kuuluu:

-rentouttava, aromaterapeuttinen balilainen selkähieronta lämpimillä laavakivillä

-refleksologinen jalkahieronta lämpimällä öljyllä ja kivillä

-syvärentouttava päähieronta

-lymfaattinen kasvokuppaus

-4 tehoöljyn eliksiiri

 

Täydellinen rentoutushoito joka huipentuu luonnolliseen kasvojenkohotukseen ja kasvojen ihon elvyttämiseen! Rypyt ja juonteet häviävät, aineenvaihduta ja verenkirto paranee jolloin kasvojen turvotus laskee. Silikoniset kasvokupit tuntuvat miellyttäviltä ja tunnet silti hoidon tehon, jo seuraavana aamuna!

4 tehoöljyn eliksiiri sisältää:
-Mádaran Pihlaja Drops -tehotippoja
-kopaivapalsamin pihkaa 
-olibaalihartsiöljyä
-argan-öljyä

 

Kasvohieronta hoitavan öljyn kera antaa nuorekasta kuulautta iholle sekä parantaa nestekiertoa. Hoito hyvin migreenistä, jännityspäänsäryistä ja purentaongelmista kärsiville. 

”Balilainen hieronta ihanan ja äidillisen Aino-Kaisan vahvojen ja taitavien käsien tekemänä oli taivaallista. Varmat ja spiraalimaiset otteet olivat juuri sitä mitä kehoni kireydet kaipasivat hellittääkseen taas hetkeksi. Hoidon kruunasi ihana ja energisoiva kasvohieronta. Kaiken kaikkiaan kokemus oli kuin pieni miniloma. Haluan mennä tähän kohteeseen pian uudelleen!” -Terhi Tohni

bottom of page